Dëshironi të Informoheni ?
Abonohuni në lajmërimet tona dhe jeni në hap me kohën:

+377(0)44 121933
 
Home Mail us
LAJMET
MIRË SE VINI. . . .
MODULI FISKAL I DIZAJNUAR SIPAS LIGJIT FISKAL NE KOSOVE"
SHKURT 2018
Ky modul fiskal eshte dizajnuar, programuar sipas kerkesave teknike dhe funkcionale te specifikuara ne ligjin per fiskalizim ne Kosove. Moduli mundeson qe cdo printer termik te shendrrohet ne printer fiskal apo arke fiskale. Firmveri eshte testuar ne menyra teper te detajuar testuese dhe gjendet ne je nivel teper te avancuar funcional dhe teknik
MUNDËSIA E REZERVIMEVE NË "HAIR FASHION GT"
22.06.2012
Ky funksion ju ofron kryerjen e rezervimeve për klientët tuaj në orarin dhe me punëtorin përkatës. Kalendari i rezervimeve përmban funksionalitetet të ndryshme për tju lehtësuar punën gjatë ditës. Në këtë mënyrë ju do të keni përpara jush një pasqyrë ditore të punës së planifikuar, do të keni mundësi ti përgjigjeni shumë më shpejt dëshirave të klientëve tuaj si dhe do ta keni shumë më të lehtë të menaxhoni kohën tuaj pasi kalendari ju mundëson ruajtjen e çdo lloj angazhimi që ju keni.
Futja e paketës Gold për "FCC GT"
05.06.2012
Paketa Pro përmban paketën light, pro si dhe Harduerin HW-R dhe sensorët e nevojshëm
Historiku i shërbimeve në "Hair Fashion GT".
05.03.2012
Një funksion që ja vlen të gjendet në çdo aplikacion, vetëm pas dy klikimeve i gjithë historiku i punës në dorën tuaj.
Publikimi Online I NGJARJEVE NË FIRMEN TONË
03.01.2012
Që nga kjo datë kemi filluar të publikojmë online të gjitha përditësimet që ne kryejmë në sistemet tona. Nxjerrja e produkteve të reja apo specifikat që ndërlidhen me to, do të publikohen po ashtu online. Në këtë mënyre dëshirojmë tju mundësojmë klientëve tanë që të jenë të informuar në kohë reale për gjithçka.