Dëshironi të Informoheni ?
Abonohuni në lajmërimet tona dhe jeni në hap me kohën:

+377(0)44 121933
 
Home Mail us
MIRË SE VINI
NË FAQEN TONË
karburante

Moduli Fiskal i dizajnuar sipas specifikave funkcionale dhe teknike te specifikuara ne "PAJISJET ELEKTRONIKE FISKALE KËRKESAT, KARAKTERISTIKAT FUNKSIONALE DHE TEKNIKE" te ATK-es, si dhe pjeses se siguris te mbeshtetur nga FIEK Univerziteti Teknik i Prishtines

Permes ketij moduli Global Trade se shpejti dote nxjerr ne treg dy Printer Fiskal:

- Samsung/Bixolon Easy - Ku perjashtohen produktet e Naftes.

- Samsung/Bixolon Unic - Ky printer fiskal eshte "UNIK" qe nenkupton permban edhe produktet e naftes. Ky printer fiskal mundeson qe ne pikat e shitjes se karburanteve te ket vetem nje printer fiskal. Ne kete menyr naftetaret nuk dote ken nevoj te paguajne abonime te dyfishta

“Se shpejti ne shitje printeret fiskal: Samsung/Bixolon Easy & Unic.”
JavaScript